Yhteystiedot

Lammin Kotiseutulehteä julkaisee Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys ry. (LyKKY).  Toivomme, että voisit ystävällisesti jättää jäsenhakemuksen netissä >>

Yhdistyksen jäseneksi voi hakeutua myös lähettämällä yhteystietonsa Kotiseutulehden sähköpostiin lammin.kotiseutulehti@gmail.com tai lähettämällä ne postitse osoitteeseen LyKKY, Susipolku 4, 16900.

Vuonna 2019 yhdistyksen jäsenmaksu on 20 €/jäsen. Jäsenetuna Lammin Kotiseutulehti lähetetään kotiosoitteeseesi. Jos perheestä useampi kuin yksi haluaa liittyä jäseneksi, mutta perheeseen halutaan vain yksi lehti, jäsenmaksu on tuolloin 5 €. Kannatusjäseneksi liittyvä voi halutessaan kannattaa yhdistyksen toimintaa suuremmallakin summalla. Kaikille 25 eurolla tai yli toimintaa tukeneille lähetetään Lammin Kotiseutulehti postitse.

Huom! Lähetämme maksuohjeen kaikille jäseneksi haluaville myöhemmin.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii vuonna 2019 Petri Silvonen, sihteerinä Anja Vitie. Hallituksen muita jäseniä ovat Matti Siivonen ja Maiju Vitie-Leijala. Hallituksen ulkopuolisena taloudenhoitajana Susanna Mattila ja rahastonhoitajana toimii Elina Nieminen/Heinolan Yrityssuunnittelu Oy.

Yhdistyksen nettisivut >>

Lammin Kotiseutulehden toimituskunta:

  • Susanna Mattila, päätoimittaja
    • p. 0405281989. Susipolku 4, 16900 LAMMI
  • Leija Kuuranhalla
  • Matti Siivonen
  • Anja Vitie, ilmoitusmyynti
  • Maarit Vuoritie, graafikko

Lehtitilaukset, yhteydenotot ja palaute mieluiten sähköpostilla lammin.kotiseutulehti@gmail.com tai alla olevan lomakkeen kautta.

Lehtimaksut käteisellä myyntipaikoissa. Lehteä on myynnissä Lammin kirjasto-palvelupisteessä, Lammin Säästkareilla ja Kukkakulmassa, Lammin Säästöpankissa ja POP-pankki Lammin Osuuspankissa. HUOM! Heinäkuusta 2019 alkaen myyntipaikkana VAIN Lammin kirjasto-palvelupiste.

Kotiseutulehden Facebook-sivut >>

Lykky ry:n Facebook-sivut >>

Voit ottaa yhteyttä Lammin kotiseutulehden toimitukseen, lähettää juttutoiveita tai pyytää lisätietoja Lykky ry:stä tällä lomakkeella:

 

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: