Yhteystiedot

Lammin Kotiseutulehteä julkaisee Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys ry. (LyKKY).  Toivomme, että voisit ystävällisesti jättää jäsenhakemuksen netissä >>

Yhdistyksen jäseneksi voi hakeutua myös lähettämällä yhteystietonsa yhdistyksen sähköpostiin lamminlykky@gmail.com tai lähettämällä ne postitse osoitteeseen LyKKY, c/o Mattila, Susipolku 4, 16900 LAMMI.

Vuonna 2021 yhdistyksen jäsenmaksu on 20 €/jäsen. Jäsenetuna Lammin Kotiseutulehti lähetetään kotiosoitteeseesi. Jos perheestä useampi kuin yksi haluaa liittyä jäseneksi, mutta perheeseen halutaan vain yksi lehti, jäsenmaksu on tuolloin 5 €. Kannatusjäseneksi liittyvä voi halutessaan kannattaa yhdistyksen toimintaa suuremmallakin summalla. Kaikille 20 eurolla tai yli toimintaa tukeneille lähetetään Lammin Kotiseutulehti postitse.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii vuonna 2020 Petri Silvonen, sihteerinä Anja Vitie. Hallituksen muita jäseniä ovat Terhi Mäkelä, Matti Siivonen, Maiju Vitie-Leijala ja Tapio Välikylä.

Yhdistyksen nettisivut >>

Lammin Kotiseutulehden toimituskunta:

  • Susanna Mattila, päätoimittaja
    • p. 0405281989. Susipolku 4, 16900 LAMMI
  • Leija Kuuranhalla
  • Matti Siivonen
  • Tapio Välikylä
  • Anja Vitie, ilmoitusmyynti
  • Maarit Vuoritie, graafikko

Lehtitilaukset, yhteydenotot ja palaute mieluiten sähköpostilla lammin.kotiseutulehti@gmail.com tai alla olevan lomakkeen kautta.

Lehtimaksut käteisellä myyntipaikoissa. Lehteä on myynnissä Lammin kirjasto-palvelupisteessä ja Kukkakulmassa, Lammin Säästöpankissa ja POP-pankki Lammin Osuuspankissa.

Kotiseutulehden Facebook-sivut >>

Lykky ry:n Facebook-sivut >>

Voit ottaa yhteyttä Lammin kotiseutulehden toimitukseen, lähettää juttutoiveita tai pyytää lisätietoja tällä lomakkeella:

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: