Autumn Street Art -tapahtumaan voi osallistua livenä tai livestreamin välityksellä

Hämeenlinnan Kaupungin Nuorisopalvelut järjestää syyslomaviikolla Autumn Street Art Graffititapahtuman 14-15.10.2020.

Osallistu paikanpäällä tai liity mukaan livestriimin välityksellä. Luvassa on ennennäkemätön katutaidespektaakkeli, jota ei kannata jättää väliin. Arxin tekninen tuottaja Juuso Suuronen kokoaa graffititaiteilijoiden porukan, joiden käsissä Lammin Hakkalan koulun graffitiseinä saa kokonaan uuden ilmeen keskiviikkona klo 15 alkaen. Tämä tapahtuma streamataan livenä, pääset seuraamaan tapahtumaa yllä olevasta linkistä.

Tapahtumassa graffititaiteilijat luovat urbaanin taideteoksen, joka jää ilahduttamaan ohikulkijoita pitkäksi aikaa ja tuomaan väriä syksyn harmauteen. Autumn Street Art -tapahtuma toteutetaan myös Iittalassa.

Nuorisopalvelut järjestävät lisäksi tapahtumaan taidepainoitteista oheistoimintaa vallitsevien hygienia -ja turvarajaohjeistuisten puitteissa. Paikanpäällä voi esimerkiksi tuunata rintanappeja, tarroja ja sateenvarjoja sekä taiteilla katuliiduilla, jos sää suosii tapahtumaa.

Tapahtumaan voi osallistua myös nuorisotoimen alustoille tulevan chatin välityksellä. Osallistua voi siis mistä vain. Menossa mukana Nuorisotila Norppa, Nuorisotila Hukari, Etsivä Nuorisotyö ja 4k-Media.

Tapahtuma on ikärajaton!

Autumn Street Art:
Lammi 14.10.2020 klo 15 – 17:00 (Hakkalan koulun pihassa, Lamminraitti 35)
Iiittala 15.10.2020 klo 15 – 17:00 (Nuorisotalo Hukarin pihassa, Iittalantie 211)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: