Lammi-viikolla tapahtuu taas – katso ohjelma tästä!

Lammi-viikon tapahtumista ei ole luovuttu, vaikka tapahtumien koordinoinnista ja yhteisilmoittelusta tänä vuonna luovuttiinkin. Kuva Untulan kirppikseltä, joka avautui tänään maanantaina, kuvaaja Matti Siivonen.

Lammi-viikon toimikunta suositteli jo keväällä järjestämään pienimuotoisia tapahtumia, ja lähettämään tapahtumasta livestreamiä Facebookissa tai YouTubessa. Tilaisuuksissa on noudatettava valtioneuvoston suosituksia fyysisestä etäisyydestä, ja tarjolla on tai osallistujilla itsellään on oltava mukana käsidesiä.

Ma 17.8. klo 18 Lammi-viikon avaus ja Lammin raitin vaiheita kirjan esittelyä ja myyntiä Peltolehdossa. Myös signeerattuja kirjoja! Lamminraitti 22A.
Ti 18.8. klo 18 Lammi 1900-1960 -videon esitys Peltolehdossa. Lykky ry.
Ke 19.8. klo 18 Elokuvailta Turvantalolla. Ovet avautuvat klo 17.30. Ensin esitetään Lammi-filmi, jonka jälkeen katsellaan Risto Jarvan Jäniksen vuosi. Esillä myös tietoa Lammilla kuvatuista elokuvista. Sydänlammin kyläyhdistys ja Turvantalo.
To 20.8. klo 17.30 Lammin Evonkävijöiden partiokauden avaus Kalevalapuistossa. Ohjelmassa PEET lampsii -kävelykilpailu, valittavana neljästä eri kävelyryhmästä. Lopuksi nuotiolla paistettuja lettuja ja mehua, omat ruokailuvälineet mukaan. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin.
Pe 21.8. klo 16-19 taiteiden ilta ARS Peltolehdossa. Tavattavissa muun muassa Tapio Välikylä ja naivistitaiteilija Luciana Mariano klo 17.30 alkaen. Musisointia luvassa myös illan mittaan, joskus kuuden jälkeen Rippeet pitää avoimet harkat, saa tulla kuuntelemaan. Soittamassa Susanna Mattila ukulele ja laulu, Risto Juvonen kitara, Seppo Vainikainen basso ja Rippe Koskinen perkussiot.
Pe 21.8. 16-20 Iltatori:
– Lammi-viikolla suuren suosion saanut Köyhän Ritarin ruokarekka Lammin kirkonkylällä, herkullisia hodareita ja köyhiä ritareita, mm. mansikkahillolla ja kermavaahdolla Kukkakulman pihalla (Lamminraitti 25).
Osuuskunta Villapakan myyntikoju Kukkakulman pihalla. Muun muassa hattulalaisen Ajankorun tinakoruja ja englantilaisia 100 % villakankaita, tarpeellisia tilpehöörejä kotiin ym.
KYSY TORIPAIKKAA suoraan kiinteistöjen omistajilta, esim. Lammin S-market/Hämeenmaa, p.03-8235134 tai Juha Tuomi p. 0505461320. Lamminraitti 29 ja Lamminraitti 25 välissä oleva tyhjä tontti on omistajan luvalla käytettävissä torimyyntiin pe 21.8. klo 16-20 välisenä aikana.
Su 23.8. klo 13-17 Athos-Säätiöllä avoimet ovet, kahvila avoinna.
Su 23.8. klo 14 Konsertti Athos-Säätiön trapesan auditoriossa. Pianisti ja pianonsoiton opettaja Rauno Jussila Lahdesta soittaa Bachia, Ravellia ja Musorgskia. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 €.
Lammi-viikolla ARS Peltolehto avoinna ma-pe klo 16-19 ja la-su klo 13-16. Onko sinulla vanhoja valokuvia Lammista? Tule näyttämään niitä meille! Löytyykö kotoasi Arvo Napu Koiviston veistos, maalaus, piirros tai reliefi? Tuo mukanasi se näyttelyyn, otamme siitä valokuvia ja dokumentoimme osaksi Koiviston töiden luetteloa.

Kirpputori Untulassa 17.- 21.8. klo 10-17 periaatteella tuo tavaraa, me myymme. Järjestäjänä Lammin Sosialidemokraatit ry

Naivistitaiteilija Luciana Mariano on tavattavissa ARS Peltolehto – Lammin taidekesä -näyttelyssä Lammi-viikolla, perjantaina 21.8. klo 17.30.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: