Ympäristötalkoot omatoimisesti tänä keväänä

LC Lammin perinteiset Ydin-Hämeen ympäristötalkoot on tältä keväältä yhteistapahtumana peruttu. Peruutuksen syynä on koronavirusepidemia, jonka torjumiseksi asetetut liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa. Leijonat toivovat, että jokainen talkoisiin aiemmin osallistunut jatkaisi perinnettä omatoimisesti oman perheen kesken, omin hanskoin ja omiin roskapusseihin.

Viime vuonna Ydin-Hämeen ympäristötalkoot pidettiin toukokuun 7. päivänä. Kyläyhdistysten ympäristötalkoita pidettiin aikavälillä 4.-11.5.2019.

LC Lammilla on edessään myös vaikea päätös Pellavamarkkinoiden järjestämisestä tänä kesänä. Valtioneuvostolta ei ole vielä saatu selkeätä ohjeistusta kesätapahtumien järjestämisestä, mutta suuria tapahtumia on jo joidenkin järjestäjien toimesta siirretty vuodella eteenpäin tai myöhään syksyllä järjestettäväksi. Esimerkiksi juhlavuottaan viettävä Hämeenlinnan soitannollinen kerho on päättänyt siirtää heinäkuun alkupuolella pidettäväksi aiotun Linnajazz-tapahtuman suunnitellulla artistikokoonpanolla vuodella eteenpäin. Valtakunnallisesti suurista tapahtumista muun muassa vuoden lopulla järjestetty yritystapahtuma Slush on siirretty vuoteen 2021.

“LC Lammin kuukausikokous pidetään viikon kuluttua maanantaina Skypen kautta etäkokouksena. Tuolloin pohdimme tätä asiaa”, kertoo Esa Kauppi LC Lammista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: