Keski-Häme-lehdelle uusi päätoimittaja uuden omistajan myötä

Vuodesta 1956 ilmestynyt paikallislehti Keski-Häme on saanut uuden omistajan. Kauppakirjat allekirjoitettiin torstaina 26.3.2020 ja liiketoiminta siirtyy mediatalo Keskisuomalaiselle 1.4.2020, lehti kirjoittaa.

Keski-Hämeen päätoimittajana aloittaa Keski-Hämeen lukijoille tuttu toimittaja 2000-luvun puolivälistä, Ville Hakala. Hän työskenteli eri mittaisissa sijaisuuksissa ja kesätoimittajana Keski-Hämeessä vuosina 2003–2006. Tampereen yliopistossa yleistä historiaa opiskellut Hakala on työskennellyt Hämeenkyrön Sanomissa, Alasatakunta -lehdessä ja vuodesta 2012 Seutu4-kaupunkilehdissä. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut Seutunelosten päätoimittajana.

“Jaan työaikani ja työpanokseni Seutunelosten ja Keski-Hämeen kesken, joten tässä vaiheessa Keski-Hämeen toimituksessa työ jatkuu samalla konseptilla kuin tähänkin asti”, kertoo Hakala.

Seutu4-kaupunkilehtiä ovat Hollolan Sanomat, Päijät-Häme, Nastola-lehti ja Orimattilan aluelehti. Yhteistä aluetta Keski-Hämeen kanssa on Hämeenkoski, osana Hollolan Sanomien levikkialuetta.

“Minä vastaan lehden sisällöstä, taloudenpidosta ja hallinnoinnista vastaa Jarkko Haukilahti. Todennäköisesti pystyn käyttämään Keski-Hämeen asioihin korkeintaan saman verran aikaa kuin edellinen päätoimittaja Esa Joensuu.”

Ville Hakala on kotoisin Lahdesta, mutta asui kouluaikansa Hollolassa. Hän asuu perheineen Lahden Pirttiharjussa.

Keski-Häme-lehden omistajatoimitusjohtaja ja päätoimittaja Esa Joensuu on jäämässä eläkkeelle omistajanvaihdoksen myötä.

Lähde: Keski-Häme 26.3.2020

Kuva: Ville Hakala, kuvaaja: Anna Hakala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: