Ravintola Hovi sulkee ovensa ensimmäinen helmikuuta

Ravintola Hovi sulkee ovensa lauantaina 1.2. Yrittäjä Ida-Maria Ozan ei vielä osaa sanoa, jatkuuko toiminta myöhemmin mahdollisesti uudella liikeidealla tai eri yrittäjien toimesta. Ozanin aikana Hovissa on nähty monta kovaa kotimaista artistia aina Batista ja Ryydistä Kotiteollisuuteen (kuvassa, kuvaaja Tommi Vuoto) ja viime viikonvaihteessa esiintyneeseen Katri Ylanderiin.

“Kiinnostavia ideoita ja potentiaalia on paljon, mutta nykyiset resurssimme eivät ole riittäneet niiden toteuttamiseen. Lammilla ei tällä hetkellä ole ollut varsinaista kysyntää viikonloppupainoiseen juomaravintolaan ja vaikka live-musiikkia on toivottu, ei niiden kävijämäärät ole valitettavasti yltäneet tarvittavaan. Päätös sulkemisesta on syntynyt viime vuoden aikana ja vahvistui loppua kohden. Meidän aikamme legendaarisessa Hovissa ehti toistaiseksi kestää reilut kolme vuotta ja haluamme isäni sekä työntekijöidemme puolesta kiittää asiakkaita ja lähialueen yhteisöä näistä kuluneista vuosista”, kertoo Ida-Maria Ozan.

Lauantaina 1.2. Ravintola Hovissa esiintyy etenkin nuorten aikuisten suosiossa oleva räppäri OG Ulla-Maija ja perinteikkäämmälle väelle pubin puolella viimeiset karaoket sekä toivebiisit.

DJ Jojo työnsä ääressä.
Ravintola Hovin talon DJinä on toiminut Ida-Maria Ozanin isä, DJ Jojo, joka ei kovin mielellään poseeraa kuvissa. Mies antaa mieluummin musiikin puhua ja houkutella väen tanssilattialle. Kuva: Jonna Laamanen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: