Linnea Koskivaara on Sahtihaarikka-sukkien onnellinen omistaja

Lammin Kotiseutulehti järjesti Lammi-viikolla uusille tai uudeksi kokoville lammilaisille kyselyn. Kyselyyn saatiin parikymmentä vastausta. Vastanneiden kesken arvottiin Kaija Kortelaisen Sahtihaarikka-sukat, joilla hän osallistui Lammi-aiheisten villasukkien kilpailuun.

Sukat arvottiin ja voittaja on Linnea Koskivaara. Häneen on otettu yhteyttä ja sukat toimitetaan hänelle.

Kortelaisen Sahtihaarikka-sukat valmistuivat lapsuuden muistojen perusteella. “Muistelin 50-60 -lukuja, kun olin pieni ja sain olla katsomassa, kun naapurin täti teki sahtia. Astioiden katajoimisella se alkoi, tuoksu on jäänyt mieleen. Sitten sain maistaa sitä vierrettä. Se oli makeaa ja tarttui huuliin. 50-60 -luvulla sahtia oli tarjolla syntymäpäivillä, häissä ja hautajaisissakin, oli väkevää miesten sahtia ja miedompaa naisten sahtia”, Kortelainen kertoi Sahtihaarikka-sukkien tekemisestä.

Lammin Kotiseutulehti sai kilpailuun osallistuneista sukkapareista kolmet arvontapalkinnoiksi. Jäljellä olevat kaksi sukkaparia arvotaan Lammin joulumyyjäisten yhteydessä 15.12. Arvontaan voi osallistua samalla, kun ostaa Lammin Kotiseutulehden. Lehden hinta on 10 euroa.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: