Villasukkakilpailulle jatkoaikaa!

Lammin Kotiseutulehden villasukkakilpailuun on saatu neljät, ihanat sukat! Mutta lehden toimituskunta haluaa antaa neulojille jatkoaikaa osallistua kilpailuun. Kilpailuaikaa on päätetty jatkaa aina Pellavamarkkinoihin 15.6.2019 asti.

Suunnittele ja toteuta unelmiesi villasukat, jotka kuvastavat Lammia ja lammilaisuutta. Kilpailuun osallistuvien villasukkien täytyy olla tekijän itsensä suunnittelemat ja ohjeen tulee olla aiemmin julkaisematon. Muuten suunnittelijoilla on vapaat kädet toteuttaa itseään, langan ja tyylin suhteen ei ole rajoituksia. Sukat voivat olla lasten, naisten tai miesten kokoa. Nyt päästetään mielikuvitus lentoon!

Kilpailu kestää 15.6.2019 asti. Sukat voi tuoda Lammin kirjastolle, tarvittaessa myös postitse: Lammin kirjasto, Linjatie 4, 16900 LAMMI. Sukat voi tuoda myös ARS Peltolehto -näyttelyn valvojille Peltolehdon taloon osoitteeseen Lamminraitti 22 A. Liitä kilpailusukkien mukaan omat yhteystietosi, kerro lisäksi tekemistäsi sukista, erityisesti siitä miten ne kuvastavat Lammia ja/tai lammilaisuutta, sekä itsestäsi käsityön harrastajana.

Villasukat tulevat esille Lammin kirjastoon koko kesän ajaksi ja Lammi-viikolla yleisö voi äänestää osallistujista suosikkinsa. Voittaja julkistetaan ennakkotiedoista poiketen jo Lammi-viikon perjantaisessa toritapahtumassa.

Vielä siis ehtii! Nyt puikot viuhumaan ja sukkia suunnittelemaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: