Villasukkakilpailu on käynnissä

Lammin kotiseutulehden Lammi-aiheinen villasukkakilpailu on julistettu avatuksi! Suunnittele ja toteuta unelmiesi villasukat, jotka kuvastavat Lammia ja lammilaisuutta. Kilpailuun osallistuvien villasukkien täytyy olla tekijän itsensä suunnittelemat ja ohjeen tulee olla aiemmin julkaisematon. Muuten suunnittelijoilla on vapaat kädet toteuttaa itseään, langan ja tyylin suhteen ei ole rajoituksia. Sukat voivat olla lasten, naisten tai miesten kokoa. Nyt päästetään mielikuvitus lentoon!

Kilpailu kestää 31.5.2019 asti. Sukat voi tuoda Lammin kirjastolle, tarvittaessa myös postitse: Lammin kirjasto, Linjatie 4, 16900 LAMMI. Liitä kilpailusukkien mukaan omat yhteystietosi, kerro lisäksi tekemistäsi sukista, erityisesti siitä miten ne kuvastavat Lammia ja/tai lammilaisuutta, sekä itsestäsi käsityön harrastajana. Voittaja julkistetaan vuoden 2019 Lammin joulunavauksessa ja palkitaan lankalahjakortilla samassa tilaisuudessa.

Kilpailuun osallistuneet työt ovat esillä Lammin kirjastolla kesällä 2019, jolloin myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan voittajaksi. Sukkakilpailun parhaimmistoa esitellään Lammin kotiseutulehdessä 2019. Kilpailutöitä ei palauteta, ellei lähetyksessä ole mukana postimaksulla ja osoitteella varustettua kuorta sitä varten tai sukkien valmistaja ei nouda sukkiaan määräaikaan mennessä Lammin kirjastolta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: