Kiitos Peltolehdossa vierailleille!

Lammin Kotiseutulehden ARS Peltolehto ja Lammi ennen vanhaan -näyttelyt ovat päättyneet. Kesäkuun aikana Peltolehdossa kävi noin 350 vierasta, Lammi-viikon kävijät nostavat luvun lähemmäs 400.

Peltolehdon ovet sulkeutuvat, mutta näyttely jatkaa elämäänsä Lammin Kotiseutulehden nettisivujen kautta. Yläpalkista läydät otsikon Lammi-galleria, jonne on talletettu Jaakko Rautavirran valokuvakokoelman kuvia ja valokuvia Lammi-viikon tapahtumista. Jatkossa gallerian kuvakansioita täydennetään ja kuvien tietoja täydennetään. Jos sinulla on ennen näkemätön valokuva Lammin keskustasta ennen vanhaan, voit lähettää kuvan lehden toimituskunnan nähtäväksi. Ties vaikka kuva päätyisi Lammi-galleriaan.

Yläpalkista löytyy kohta Yhteystiedot, jota klikkaamalla löydät sähköpostiosoitteen toimituskunnalle. Lammin Kotiseutulehden toimituskunta vetäytyy valmistelemaan vuoden 2018 lehteä. Yleensä lehti on julkaistu joulukuun alkupuolella. Tiedotamme ajankohdasta vielä tarkemmin syksyn kuluessa.

Hyvää alkavaa syksyä!

Susanna Mattila
päätoimittaja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: