Tervetuloa sivustolle!

Tämä on Lammin Kotiseutulehden sivusto, josta löydät asiaa kotiseudusta ja Kotiseutulehdestä. Viemällä hiiren etusivun alasvetolaatikon sanan Tervetuloa päälle, löydät neljä artikkeliosiota. Ensimmäinen on Artikkelit, jossa julkaisemme Kotiseutulehden artikkeleita lehdessä julkaistuja pidempinä versioina. Artikkelikokoelmassa voidaan julkaista myös sellaisia artikkeleita, joita ei ole julkaistu Kotiseutulehdessä. Alasvetolaatikon otsakkeen Kotiseutulehti alta löydät ne artikkelit, jotka käsittelevät lehteä ja sen tekemistä. Tapahtumat-otsakkeen alta löydät tapahtumia, joita Kotiseutulehti itse järjestää tai joiden järjestämisessä lehti on mukana. Uutinen-otsakkeen alle kokoamme ajankohtaisia asioita Lammilta. Kaikki uusimmat julkaisut näkyvät etusivulla.

Sivustolla voit myös selata lehden vanhoja numeroita yläpalkin Lehtiarkisto-kohdassa. Sivulla on kaikkien julkaistujen Kotiseutulehtien kansikuvat. Tällä hetkellä luettavissa on neljä ensimmäistä numeroa kokonaisuudessaan. Klikkaa kansikuvaa, ja pääset selaamaan kunkin lehden pdf-sivuja. Osalle on olemassa vasta sisällysluettelo, jonka saat näkyviin myös klikkaamalla kansikuvaa. Näin voit etsiä tietyn aihepiirin juttuja, joita voit käydä lukemassa Lammin kirjastolla. Kaikki lehdet löytyvät kirjaston Kotiseutukokoelmasta.

Pääset sivustolla perehtymään lisäksi Lammi-galleriaan, jonka löydät myös yläpalkista. Lammi-galleriasta löytyy muun muassa Jaakko Rautavirran kokoelma vanhoista Lammi-kuvista sekä ajankohtaisia valokuvia Lammin tapahtumista ja elämästä. Yläpalkista löytyy myös sivu Yhteistyössä, jossa on lehdessä ilmoittavien yritysten logoja tai ilmoituksia. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan yhteistyökumppanin sivustoon.

Voit ottaa sivuston kautta myös yhteyttä Kotiseutulehden toimituskuntaan. Löydät yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen yläpalkin kohdasta Yhteystiedot. Kotiseutulehden taustayhteisö muuttui vuoden 2019 aikana, kun taustayhteisöksi perustettiin Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys ry Lykky. Myös Lykyn yhteystiedot löytyvät samalta Yhteystiedot-sivulta.

Tervetuloa mukaan, ja tervetuloa myös tekemään Lammin Kotiseutulehteä ja kotiseutuhenkistä kulttuurityötä Lammilla!

Lammin Kotiseutulehden toimituskunnan puolesta
Susanna Mattila
päätoimittaja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: