Tervetuloa sivustolle!

Tämä on Lammin Kotiseutulehden sivusto, josta löydät asiaa Lammista ja Lammin Kotiseutulehdestä. Viemällä hiiren päävalikon sanan Etusivu päälle, löydät neljä artikkeliosiota. Ensimmäinen on Artikkelit, jossa julkaisemme Kotiseutulehden artikkeleita lehdessä julkaistuja pidempinä versioina. Artikkelikokoelmassa voidaan julkaista myös sellaisia artikkeleita, joita ei ole julkaistu Kotiseutulehdessä. Alasvetolaatikon otsakkeen Kotiseutulehti alta löydät ne artikkelit, jotka käsittelevät lehteä ja sen tekemistä. Tapahtumat-otsakkeen alta löydät tapahtumia, joita Kotiseutulehti itse järjestää tai joiden järjestämisessä lehti on mukana tai haluaa tukea. Uutinen-otsakkeen alle kokoamme ajankohtaisia asioita Lammilta. Kaikki uusimmat julkaisut näkyvät etusivulla.

Sivustolla voit myös selata lehden vanhoja numeroita ylävalikon Lehtiarkisto-kohdassa. Sivulla on kaikkien julkaistujen Kotiseutulehtien kansikuvat. Tällä hetkellä luettavissa on neljä ensimmäistä numeroa kokonaisuudessaan. Klikkaa kansikuvaa, ja pääset selaamaan kunkin lehden pdf-sivuja. Lopuille on olemassa sisällysluettelo, jonka saat näkyviin myös klikkaamalla kansikuvaa. Näin voit etsiä tietyn aihepiirin juttuja, joita voit käydä lukemassa Lammin kirjastolla. Kaikki lehdet löytyvät kirjaston Kotiseutukokoelmasta.

Pääset sivustolla perehtymään lisäksi Lammi-galleriaan, jonka löydät myös ylävalikosta. Lammi-galleriasta löytyy muun muassa Jaakko Rautavirran kokoelma vanhoista Lammi-kuvista sekä ajankohtaisia valokuvia Lammin tapahtumista ja elämästä. Ylävalikosta löytyy myös sivu Yhteistyössä, jossa on lehdessä ilmoittavien yritysten logoja tai ilmoituksia. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan yhteistyökumppanin sivustoon.

Ylävalikon Kulttuuripolku-kohtaan rakentuu Lammin Kulttuuripolku peruskoululaisille, jota Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys rakentaa yhteistyössä Konnarin ja Hakkalan koulujen opettajien kanssa. Kulttuuripolku-toimikunnan puheenjohtaja on Hannu Komonen. Lykky ry. sai Kotiseutuliiton Kotiseudulle -apurahan syksyllä 2020 toimittamista varten. Apurahan suuruus on 500 euroa. Hauhon Säästöpankkisäätiö on myöntänyt hankkeelle 2500 euron tuen, jonka avulla Kulttuuripolku etenee viidesluokkalaisten Kulttuuripolusta eteenpäin.

Voit ottaa sivuston kautta myös yhteyttä Kotiseutulehden toimituskuntaan. Löydät yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen ylävalikon kohdasta Yhteystiedot. Kotiseutulehden taustayhteisö muuttui vuoden 2019 aikana, kun taustayhteisöksi perustettiin Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys ry Lykky. Myös Lykyn yhteystiedot löytyvät samalta Yhteystiedot-sivulta.

Tervetuloa mukaan, ja tervetuloa myös tekemään Lammin Kotiseutulehteä ja kotiseutuhenkistä kulttuurityötä Lammilla!

Lammin Kotiseutulehden toimituskunnan puolesta
Susanna Mattila
päätoimittaja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: